Registrering

Det finns bara fördelar med att vara registrerad hos oss på Hellobeautiful.se. Registreringen är självklart helt gratis och innebär ingen som helst förbindelse till köp eller annat. Vi tillämpar så klart bestämmelser i Dataskyddsförordningen (GDPR) som började gälla från och med 25 Maj 2018 i Sverige och övriga medlemsstater i EU.

Förmåner vid registrering

Genom att registrera dig hos oss på Hellobeautiful.se kommer du automatiskt att ta del av 5 % återbäring på hela ditt köp. Du får återbäringen i form av bonuspoäng som samlas i ditt eget konto på Hellobeautiful.se. En krona motsvarar ett bonuspoäng. Du får använda din bonus vid nästa köp du gör hos oss på Hellobeautiful.se eller spara det till senare tillfälle. Observera att det här erbjudandet inte går att kombinera med andra erbjudanden.

Genom registrering på Hellobeautiful.se har du möjlighet att ta emot våra nyhetsbrev via e-post och/eller SMS. Du kommer då inte att missa våra nyheter, kampanjer och tips. Notera att du när som helst kan välja att avsluta prenumerationen på nyhetsbrev.

Vi på HelloBeautiful vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Därför tillämpar vi bestämmelser från Dataskyddsförordningen (GDPR) vid användning/hantering av de personuppgifter som du lämnat till oss i samband med köp eller registrering. Vi garanterar att uppgifterna som lämnas enbart ska användas i samband med handläggning av dina ärenden hos oss samt vid marknadsföring, statistikbearbetning med mera. Vi kommer därmed inte lämna några uppgifter till obehöriga och du har som kund rätt att ta del av dina sparade uppgifter hos oss eller begära de borttagna när du vill. Har du mer frågor gällande hantering av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss här.