Om oss

HelloBeautiful är en del av Aktiebolaget Beauty Splash med organisationsnummer: 559145-4151. Beauty Splash är ett riktigt familjebolag där alla medlemmar i familjen är delaktiga på olika sätt. Det i sig gör oss unika och adderar till vår framgång. Bakom HelloBeautiful finns bland annat två starka kvinnor som rättvist kan presenteras som riktiga smink- och skönhetsnördar med drömmen att få arbeta med skönhet alla timmar på dygnet. Självklart hjälper resten av familjen till för att göra denna dröm möjlig.

Vi vill erbjuda våra kunder det bästa och vi är därför en auktoriserad återförsäljare av samtliga skönhetsprodukter som säljs på HellobBeautiful. Det innebär att vi enbart erbjuder 100 % äkta produkter och garanterar därmed våra kunder att alla varor kommer från huvudleverantörer eller deras godkända agenturer i Sverige och Europa. Vi har inlett ett samarbete med de största leverantörerna i Sverige och Europa, som bland annat Dermarome, Letsfaceit, Everdea mm. och arbetar dagligen med att inleda nya samarbeten med andra stora och mindre leverantörer.

Vår affärsidé baseras på att smink och skönhet ska vara lätt och roligt för alla som vill testa och utforska den. Vi upplever att skönhetsprodukter har en förmåga att få vem som helst att känna sig vacker och lycklig och dessa känslor vill vi sprida och dela med andra.

Vi tror att det är lätt att sminka sig även om man inte är utbildad eller är så speciellt duktig på det. Därför har vi i vår hemsida ett stort utbud av smink i olika prisklasser och varumärken för att göra det lättare för dig att hitta det du behöver för en komplett sminkväska.

På HelloBeautiful hittar du äkta produkter online till riktigt bra priser och med fri frakt för beställningar över 399 kr. Vi lägger fokus på att ha brett sortiment i olika prisklasser och har som mål att ha Sveriges största utbud inom kort. Vi erbjuder dig som kund hos oss 5 % återbäring och ett sortiment som gör alla nöjda för att säkerställa att du som kund får en underbar köpupplevelse hos oss.

Vi erbjuder för tillfället enbart smink på HelloBeautiful, men vi har som vision att utöka sortimentet med hudvård och hårvård inom kort. Håll utkik på våra nyheter varje vecka, där kan du ständigt hitta nya varumärken och produkter.

Det är av vikt för oss att du ska känna att det är enkelt och tryggt att handla hos oss. Därför samarbetar vi med bland annat Klarna, Portnord och andra samarbetspartner.

Vi är så glada att du tog dig tiden att titta in hos oss och hoppas innerligen att du hittar inspiration, glädje och fantastiska produkter som kommer att förgylla din dag. Tveka inte att höra av dig vid frågor, vi hjälper gärna till.

Känn dig hemma hos oss på HelloBeautiful

 

Postadress:

Hellobeautiful
C/O Beauty Splash
Rotegatan 4
58752 Linköping

Returadress:

Hellobeautiful
C/O Beauty Splash
Rotegatan 4
58752 Linköping